Grafisk designer i Aarhus. Funktionelt grafisk design med kant til print og digitalt hos Simonzen grafisk

Funktionelt grafisk design med kant

- fra skitse til færdiggørelse! Simonzen grafisk tilbyder mere end 3 årtiers erfaring inden for kommunikation og grafisk design. Både til print eller digitalt.

De mange års virke i reklamebranchen og samarbejdet med den grafiske branche kommer naturligvis mine kunder til gode. Om du søger en grafisk designer, tegner, webdesigner, tekstforfatter... ja, så er jeg klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Nedenfor viser jeg en lille palette af grafiske løsninger:

Grafisk design af brochurer, Osmo Magasindesign for DHF. Komplet design af magasinet 'Håndbold' - opsætning, illustrationer, sparring... udført af grafisk designer Peter Simonsen Grafisk designer søges til design af brochurer og informationsmateriale for Gateway E45-projektet. Peter Simonsen er den grafiske designer der står bag designet. Instore design, Kærgården Steg & Bag Grafisk designer Peter Simonsen har udviklet designet af Osmo salgsdisplay for E. Marker A/S Grafisk designer søges til aDiv. roll-ups med stofbannere Bildekoration - dekoration af bil til Arla Unika Dekoration af lastbil for VPM Brochuredesign - design af brochure til Castello Som grafisk designer har jeg designet brochurer for Høng oste Brochuredesign, dtp mv - Elcon Brochuredesign mm., Exformatics
Har du skrevet: grafisk designer søges? Så kontakt Peter Simonsen Art Director og illustrator

Kontakt Peter helt uforpligtende!
23 34 32 98
info@simonzen.com

Grafisk designer i Aarhus