Emballagedesigner Peter Simonsen. Design af emballage der sælger. Funktionalitet og god brugeroplevelse. Simonzen grafisk i Aarhus. Specialist i emballagedesign.

Emballagedesignet skal sælge på 5 sekunder!

Emballagen alene sælger ikke produktet... men emballagedesignet har helt afgørende betydning for om, du tager produktet ned fra hylden!

Statistikken fortæller, at emballager på supermarkedets hylder har sølle 5 sekunder til at fange vores opmærksomhed. OG når vi ved, at over 70 % af alle købsbeslutninger i supermarkedet foretages ved hylderne... så er det ikke helt ligegyldigt, hvordan emballagen er designet! Det er faktisk alt afgørende at designet virker.

Der ligger mange tanker og megen viden bag en godt designet produkt emballage. Designets funktionalitet skal give forbrugeren en god oplevelse. Der skal være overensstemmelse mellem identitet og image. Altså den identitet brandet ønsker at stå for i forhold til forbrugerens opfattelse af brandets image.

Herunder kan du se eksempler på design af produkt emballage, der sælger varer:

En af Aarhus' førende emballagedesignere har udviklet designet til denne emballage som indeholder et GroGreen gødningsprodukt - plænekur til græs Labels er designet til GroGreen på to sprog og i to størrelser. Design af labels til bl.a. sprayflaske og plast dunk Emballagedesigner der har udviklet designet af en serie emballager til Osmos jordprodukter Emballagedesign, GroGreen Emballagedesign Emballage design Design af emballage for Arla Design af emballage labels
Emballagedesigner fra Aarhus - Peter Simonsen der har en baggrund som Art Director og illustrator - specialist i emballage design

Kontakt Peter helt uforpligtende!
23 34 32 98
info@simonzen.com

Emballagedesigner i Aarhus